Džiaugiamės galėdami savo svečius pakviesti į pirmąją kelionę po Baltijos šalių virtuvę, sujungsiančią Latvijos ir Lietuvos virtuvių skonius.
Pirmame šios skonių kelionės etape – mūsų virtuvės šefas – Maksim Mantorov suremia jėgas su Latvijos šefu Aleksandrs Košanskis ir pristato 5 patiekalų degustacinę vakarienę – ,,Modernūs Baltijos skoniai – Lietuva – Latvija“.
Pirmame šios skonių kelionės etape – mūsų virtuvės šefas – Maksim Mantorov suremia jėgas su Latvijos šefu Aleksandrs Košanskis ir pristato 5 patiekalų degustacinę vakarienę – ,,Modernūs Baltijos skoniai – Lietuva – Latvija“.
Apie Latvijos šefą:
Profesionalus virtuvės šefas iš Latvijos Aleksandrs Košanskis restoranų versle dirba jau dvylika metų, vyriausiuoju virtuvės šefu – šešerius. Savo kelią į kulinariją pradėjo nuo praktikos žinomuose užsienio restoranuose, tarp jų – ir Mišelino žvaigždutėmis įvertinti restoranai Prancūzijoje, Jungtinėje Karalystėje, Suomijoje.
Profesionalus virtuvės šefas iš Latvijos Aleksandrs Košanskis restoranų versle dirba jau dvylika metų, vyriausiuoju virtuvės šefu – šešerius. Savo kelią į kulinariją pradėjo nuo praktikos žinomuose užsienio restoranuose, tarp jų – ir Mišelino žvaigždutėmis įvertinti restoranai Prancūzijoje, Jungtinėje Karalystėje, Suomijoje.
Mūsų virtuvės šefą Maksim Mantorov jau puikiai pažįstate – jis – daugkartinis Kulinarinės olimpiados, vykstančios Vokietijoje dalyvis, 3 kartus laimėjęs bronzą, Pasaulio čempionato Liuksemburge dalyvis ir dviejų bronzos medalių laimėtojas, bei dviejų sidabro ir dviejų bronzos medalių laimėtojas Italijos kulinarijos čempionate.
Susipažinkite su šių dviejų talentingų šefų kulinariniais išradimais TonyResort.
Degustacijos kaina 1 asmeniui – 60 Eur / 1asm.
Vakarienės pradžia: 19:00 val.
Vakarienės pradžia: 19:00 val.